Iulia Albu, despre Dana Rogoz: „Oare a spalat rochia inainte sa o poarte?”

Iulia Albu, care face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, a comentat ținuta Danei Rogoz de la Gala Premiilor Gopo 2017, în termeni nu foarte elogioși, în stilu-i caracteristic.

Iuliei Albu îi place mull culoarea rochiei purtate de Dana Rogoz, însă critică materialul din care este făcută.

„Dana Rogoz – A purtat o rochie superbă, într-o nuanţă azur superbă! Dacă nu ar fi fost din acest material, ar fi fost extrem de frumoasă, dacă nu ar fi fost purtată cu un an înainte de către altcineva, ar fi fost şi mai frumoasă!”, a scris Iulia Albu pe blocul său.

„Din păcate, Dana Rogoz a purtat o rochie care a mai fost purtată de Natalia Mateuţ, în 2016, ceea ce mă face să mă întreb… oare o fi aceeaşi rochie? Oare o fi fost spălată? Cum a fost spălată? Cum miroase? A ce parfum? Această coafură nu este ceva care să îi vină foarte rău Danei Rogoz. Este accesorizata complet nefericit cu acele sandale cu platforma şi cu plicul, dar în rest este o ţinută decentă, mai ales că a mai fost purtată. Nu putem să o notăm sub -29!”, a scris Iulia Albu.

Iulia Albu le-a criticat, la pachet, și pe Adreea Marin și Mihaela Rădulescu

Iulia Albu le-a criticat dur, recent, și pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pentru modul în care s-au îmbrăcat în emisiunea „Uite cine dansează”.

Iulia Albu a apelat la un limbaj foarte dur, în special atunci când a făcut referire la Mihaela Rădulescu, pe care o numește „diva navetistă de la Monaco” și despre care consideră că a fost „ciuruită” de Andreea Marin.

„Kisskiss bangbang diva navetista la Monaco ciuruita de zâna surprizelor teveriste. O da, la mulți ani dragile mele Mihaela Radulescu Schwartzenberg Parasuta (nu știu cum se numește actualul dar știu ca este parașutist) si Andreea Marin Pătrunjel! Va pupa cu drag si drac Domnița de Alba!”, a scris, pe Facebook, Iulia Albu.

sursa:libertatea.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...