Delia ne-a dat cel mai atipic interviu: ”Urăsc să merg oriunde! Sunt antisocială total! Nu-mi place să văd oameni, să…”

 

 

Delia este una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste din România. Vedeta a muncit foarte mult ca să ajungă aici, ca melodiile sale să fie în topuri şi se pare că a reuşit acest lucru. Artista a slăbit foarte mult în ultimul timp, dar pentru a se menţine face mult sport şi alimentaţia este una cât se poate de sănătoasă, chiar dacă se mai înfruptă şi din alimentele interzise.

 

Dacă vă întrebaţi cât de multă mişcare face Delia, ei bine să ştiţi face, chiar dacă nu îi place:,,Depinde cum e afară, dacă e vreme bună, mai ies şi când e vreme rea, dar mă înfofolesc bine. Urăsc să merg oriunde, îmi place să stau acasă, acasă şi acasă şi în vacanţă, atât. Nu-mi place să merg…sunt antisocială total, nu-mi place să văd oameni, nu-mi place să fiu privită de oameni. În parc nu mă ştie nimeni, oamenii nu mă văd’’.

Pentru rezultate bune, preferă să combine tipurile de antrenament:,,Cred că în primul rând pentru întreţinere, pentru psihic, pentru creieraş, pentru tot ce vrei, cardio, alergare, să-ţi ridici pulsul puţin, să-ţi oxigenezi creierul şi apoi după vreo 40-50 de minute de cardio, ceva fitness’’.

În ceea ce priveşte alimentaţia, ştim că este o gurmandă, însă între o ciocolată şi o felie de pâine, o preferă întotdeauna pe cea din urmă. ,,Îmi place să mănânc foarte tare şi vă recomand să mâncaţi ce vă place, când vă place, dar e bine să te mişti. Nu sunt chiar atât de înnebunită după dulciuri neapărat, dar mănânc, îmi plac, dar prefer să mănânc pâine, de exemplu dintre o ciocolată şi o felie de pâine bună, proaspătă, caldă, aleg pâinea’’, ne-a declarat Delia.

Blonda ne-a mai mărturisit cum arată o dimineaţă din viaţa ei: ,,Mă trezesc, beau un ceai sau o cafea, depinde, mă fâţâi de două-trei ori prin casă şi după aia îmi găsesc ruta şi ce am de făcut în ziua respectivă’’.

Pe final, ne-a povestit unul din momentele sale penibile pe care l-a trăit, deşi nu crede că este chiar atât de penibil:,,Sunt destule situaţii penibile, mi s-a întâmplat să intru într-un apartament greşit de exemplu. Am dat de nişte oameni, am dat ‘’Bună ziua‘’ şi am ieşit’’.

sursa:Cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...