Ce se schimbă la zodia ta după 30 de ani

Până la 30 de ani suntem guvernați de zodia în care ne-am născut, însă după împlinirea acestei vârste, lucrurile se schimbă în horoscop și ascendentul pe care îl avem începe să-și spună cuvântul în privința personalității și acțiunilor noastre.

 

Zodii

Ce este ascendentul?

Ascendentul reprezintă semnul zodiacal care răsare în momentul nașterii unei persoane, motiv pentru care acesta se calculează în funcție de numărul de ore dintre răsăritul soarelui și momentul nașterii. Semnul zodiacal în care am venit pe lume ne guvernează caracterul și acțiunile până la 30 de ani, spun astrologii, iar după această vârstă începem să fim influențați mai mult de ascendentul nostru. Așadar, asdendentul este cel care ne influențează trăsăturile fizice (a nu se înțelege aspectul, ci mimica, reacțiile și gesturile feței și modul în care apărem în fața celorlalți), dar și trăsăturile de caracter.

Aceiași experți care citesc în stele mai spun că ascendentul ne guvernează în liniște și ne șlefuiește caracterul după vârsta de 30 de ani, însă începând cu 60-70 de ani, acesta începe să preia controlul pe deplin asupra personalității noastre. Cu alte cuvinte, după această vârstă începem să avem pe deplin trăsăturile semnului zodiacal în care avem ascendentul.

sursa:unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...