Mihaela Rădulescu s-a fotografiat topless

Mihaela Rădulescu a demonstrat încă o dată că nu îi pasă de gurile rele care o critică cu fiecare ocazie, așa că a încins atmosfera pe pagina sa de Instagram cu o fotografie în care apare topless.

Prezentatoare de la „Uite cine dansează” nu se lasă afectată de ceea ce se scrie în presă sau de ceea ce spun criticii de modă despre ținutele pe care le poartă în cadrul emisiunii. Așa că  s-a întors la Monaco, acolo unde locuiește împreună cu fiul ei, și s-a bucurat pe deplin de vremea frumoasă și de razele soarelui.Mihaela Rădulescu s-a fotografiat topless

Aflată la înalțime, vedeta s-a dezbracat de inhibiții la propriu și s-a fotografiat fără sutien. Doar o carte a lui Dragoș Bucurenci a salvat-o de la a se vedea tot.

Treabă neterminată cu cartea lui Bucurenci – timp perfect pentru a o citi! „Despre curajul de a ne lăsa văzuți”, a scris Mihaela în descrierea fotografiei.

Cartea pe care o citește vedeta i se potrivește mănușă, mai ales că în ultimul timp a fost tot mai prezentă în viața publică și acuzată de faptul că nu se poate abține să nu o atace pe colega sa de platou, Andreea Marin. În ciuda acestora, Mihaela a spus în repetate rânduri că nu îi pasă de ce se spune, că este fericită și iubită.

sursa:viva.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...