Mai ţii minte relaţia dintre DELIA şi MATTEO? De ce s-a încheiat povestea lor de iubire

Nu multă lume ştie că în urmă cu 10 ani Delia avea o relaţie cu Matteo. Povestea lor de iubire s-a încheiat în octombrie 2008, după doi ani şi jumătate de relaţie.

Acum au fiecare o altă viaţă, Delia fiind căsătorită cu Răzvan Munteanu, în timp ce Matteo are şi el o relaţie. Însă, în urmă cu 10 ani, povestea de dragoste dintre Delia şi Matteo apărea în toate publicaţiile de profil de la noi.

 Delia şi Matteo

Matteo: „Delia m-a învăţat să fac dragoste”

Amândoi erau cântăreţi, nefiind nicio surpriză că Delia şi Matteo s-au cunoscut în studioul de înregistrări. Se spune că Delia a făcut primul pas. Relaţia lor nu a fost numai una de dragoste, cei doi colaborând şi pe plan muzical.

Matteo mărturisea, într-un interviu, că Delia a fost cea care l-a învăţat să facă dragoste. “Delia m-a învăţat să fac dragoste”, recunoştea Matteo.

S-au despărţit după ce Matteo a fost filmat de paparazzi în compania unei blonde

Matteo era filmat în august 2008 în compania unei blonde focoase, Simona. La câteva luni distanţă, în octombrie, povestea lor de dragoste se încheia, oficial fiindcă cei doi nu se mai înţelegeau, dar incidentul a afectat cu siguranţă relaţia lor.

După ce s-au despărţit, Matteo era numit frecvent „fostul iubit al Deliei”, lucru care l-a deranjat.

sursa:Cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...