Carmen Harra, anunţ despre sarcina Gabielei Cristea! I-a dezvăluit viitorul!

Vestea că Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor deveni părinţi a luat cu surprindere întreaga lume mondenă, mai ales că vedeta se chinuia de ceva timp să rămână însărcinată. Pe viitorii părinţi îi aşteaptă o viaţă frumoasă împreună, însă surpiza cea mare o vor afla la viitoarea vizită la ginecoloc, atunci când medicul obstetrician le va dezvălui cu certitudine sexul copilului… care se pare că nu va fi băieţel.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt mai fericiţi ca niciodată! Cei doi soţi urmează să devină părinţi pentru prima dată, însă au făcut tot posibilul pentru a ţine totul secret, evitând să confirme informaţia.

Gabriela Cristea îşi maschează burta de gravidă cu ajutorul vestimentaţiei sau a poziţiilor corporale
Gabriela Cristea îşi maschează burta de gravidă cu ajutorul vestimentaţiei sau a poziţiilor corporale

Carmen Harra i-a dat însă de gol şi a confirmat ceea ce până acum era doar o bănuială. Celebra clarvăzătoare susţine că Gabriela Cristea şi Tavi Clonda urmează să devină părinţi, însă nu de băieţel – aşa cum se credea iniţial, ci de fetiţă.

Harra susţine că pe viitoarea bebeluşă o aşteaptă o viaţă fericită, căci va avea doi părinţi care se iubesc mult şi care au toate şansele să rămână împreună până la adânci bătrâneţi.

„Cei doi sunt foarte compatibili şi pot rezista împreuna pentru ca se iubesc şi se accepta aşa cum sunt. Ei vor avea o fetiţa”, a declarat

sursa:cancan.ro
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...