Ne-a spus ce ”surpriză” i-a pregătit fostului ei soţ! Zăvo nu-l iartă pe Pepe!

În această vară se împlinesc şase ani de zile de când Oana Zăvoranu şi Pepe au pus oficial capăt căsniciei, chiar de aniversarea brunetei, însă scandalul dintre cei doi nu a ajuns la un final nici până în prezent. Oana este decisă să îi facă o nouă „surpriză” fostului ei soţ şi să-l ducă din nou în instanţă, declarând totul despre planurile ei 

„Îl dau în judecată pe Pepe pentru denunţ calomnios. În relaţia cu Pepe eu am fost bărbatul, din punct de vedere financiar. Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat a fost că m-am despărţit de el. Trebuia să îşi dea seama Pepe că nu mai merge, se stricase totul cu doi ani înainte să ne despărţim. Eu veneam dimineaţa acasă şi dormeam separaţi“, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

 Ne-a spus ce ”surpriză” i-a pregătit fostului ei soţ! Zăvo nu-l iartă pe Pepe!

Bruneta este foc şi pară pe fostul ei soţ după acesta a dus-o în instanţă cu o serie de acuzaţii grave, declarând că Oana i-ar fi furat mai multe bunuri din locuinţa în care au stat împreună pe durata căsniciei. Dosarul a fost clasat anul trecut, cântăreţul s-a adresat instanţei, nemulţumit de decizie, iar recent judecătorii au dat verdictul. Au respins cererea lui Pepe şi au menţinut decizia de clasare a cauzei, astfel că Oana poate răsufla uşurată. Nu este primul proces deschis de Zăvoranu după divorţ, fiindcă recent a pierdut la rândul ei o luptă din războiul cu Pepe, atunci când autorităţile au decis să închidă un alt dosar început de aceasta. Anul trecut, Oana Zăvoranu l-a acuzat pe fostul soţ de violarea corespondenţei, dar totul s-a finalizat cu decizia de neîncepere a urmăririi penale. Recent, bruneta a atacat verdictul în instanţă, cerând redeschiderea procesului, Pepe a fost rechemat pentru a da declaraţii, dar verdictul final a fost de a se închide definitiv acest dosar.

sursa:Cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...