Primele imagini de la botezul fetiţei ANDREEI BĂLAN şi a lui GEORGE BURCEA! MAYA ELLA, creştinată la Biserica Doamna Oltea din Capitală! Zeci de invitaţi celebri au asistat la eveniment!

Momente extrem de emoţionante, sâmbătă după-amiază, pentru Andreea Bălan şi George Burcea. Cei doi îndrăgostiţi îşi botează fiica în mare discreţie.  

UPDATE 22.00: Andreea Bănică şi soţul ei au ajuns la petrecere. Blondina a strălucit într-o rochie verde, cu o fundă mare. ”Astăzi îi urăm micuţei Ella Maya viaţă frumoasă şi liniştită alături de părinţii ei, Andreea Bălan şi George Burcea!”, a scris ea pe Facebook.

Andreea Bănică şi soţul ei au venit la botezul Ellei.
Andreea Bănică şi soţul ei au venit la botezul Ellei.

UPDATE 20:16: Ozana Barabancea a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le împărtăşeşte prietenilor ei virtuali faptul că a cântat în biserică, la botezul fiicei Andreei Bălan. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a mărturisit că a este extrem de fericită că a avut această onoare şi a precizat că Ella Maya e cea mai ”simpatică şi dulce copilă”.

”Am fost la cel mai important moment din viata fetitei Andreei Balan, colega mea de jurizare! Sunt fericita ca am cantat in Biserica! Cea mai simpatica si dulce copila proaspat increstinata! La multi ani cu sanatate si iubire suprema ! Felicitari intregii familii!”, le-a spus Ozana Barabancea prietenilor ei virtuali.

UPDATE 19:56: Andreea Bălan şi-a creştinat, sâmbătă după-amiaza, fiica într-un cadru restrâns, departe de ochii presei! Artista a avut grijă să păstreze discreţia în ceea ce priveşte evenimentul şi să-şi protejeze copila, însă după ce lucrurile s-au mai liniştit şi invitaţii au venit, s-a gândit şi la prietenii ei virtuali şi la fani.

Andreea Bălan, imagine din incinta restaurantului în care are loc petrecerea de botez a fiicei ei
Andreea Bălan, imagine din incinta restaurantului în care are loc petrecerea de botez a fiicei ei

UPDATE 19:04: Andreea Antonescu şi fiica ei au ajuns şi ele la petrecerea de botez a fiicei Andreei Bălan. George Burcea, tatăl fiicei Andreei Bălan, a avut grijă să-i micuţei sărbătorite jucăriile preferate şi să i le aducă la restaurant.

Andreea Antonescu şi fiica ei au ajuns la restaurantul unde are loc petrecerea de botez a fiicei Andreei Bălan
Andreea Antonescu şi fiica ei au ajuns la restaurantul unde are loc petrecerea de botez a fiicei Andreei Bălan

Petrişor Ruge, colegul de dansuri al Andreei Bălan, nu putea lipsi de la acest eveniment important.

UPDATE 18:01: ”A fost super. Fetiţa n-a plâns deloc!”, a declarat artista la ieşirea din biserică.

UPDATE 17:52: Ceremonia de botez a micuţei Maya Ella s-a terminat. Andreea Bălan şi George Burcea, împreună cu invitaţii lor, tocmai au ajuns la Palatul Bragadiru, acolo unde va avea loc petrecerea de botez. Pentru petrecere, Andreea Bălan a îmbrăcat o altă ţinută. De data aceasta, artista a ales să îmbrace o rochie de seară lungă, albastră, fără bretele, cu trenă şi mini în partea din faţă, astfel încât să-i pună în valoare silueta şi picioarele perfecte.

Andreea Bălan şi-a schimbat rochia după ceremonia religioasă de botez
Andreea Bălan şi-a schimbat rochia după ceremonia religioasă de botez

UPDATE 17:20: ”Avem emoţii, normal avem emoţii”, a mărturisit Andreea Bălan, care nu şi-a scăpat o clipă fetiţa din ochi, deşi micuţa era purtată cu grijă în braţe de tatăl ei.

UPDATE 16:10: Andreea Antonescu a venit la botezul prietenei sale însoţită de fiica ei, care a purtat o rochie asemănătoare cu cea a naşei ei, Andreea Bălan, nuanţa roz fiind tema evenimentului.

UPDATE 16:04: Andreea Bălan şi George Burcea şi-au făcut apariţia la biserică la ora 16:00. Micuţa Ella a fost purtată în braţe de tatăl ei, care şi-a condus fiica şi soţia spre altar tare mândru.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au pregătit intens pentru ziua creştinării fiicei lor, Ella Maya. Cei doi îndrăgostiţi au vrut să fie cât mai discreţi şi să-şi protejeze fetiţa.

Andreea Bălan şi George Burcea şi-au făcut apariţia la biserică împreună cu micuţa Ella
Andreea Bălan şi George Burcea şi-au făcut apariţia la biserică împreună cu micuţa Ella

Cântăreaţa şi George Burcea au ales să-şi boteze fiica la biserica Doamna Oltea, din Bucureşti, sâmbătă după-amiază, la ora 16:00. Pregătirile pentru botezul micuţei au început la biserică încă de la ora 15:00, când la faţa locului a ajuns maşina cu lumânările şi florile pentru decoraţiuni. Acestea au fost ţinute la rece, lumânarea de botez fiind din flori naturale.La ora 16:00 au început săşi facă deja apariţia primii invitaţi. Colega Andreei Bălan de la ”Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea s-a numărat printre primii veniţi. Vedeta a ales să îmbrace la eveniment o rochie roz-lyla cu aplicaţii florale.

Ozana Barabancea a ales o ţinută multicoloră pentru botezul fiicei Andreei Bălan.
Ozana Barabancea a ales o ţinută multicoloră pentru botezul fiicei Andreei Bălan.

Andreea Bălan şi George Burcea se iubesc de mai bine de un an şi au o relaţie extrem de frumoasă. Cei doi au devenit părinţi în urmă cu şase luni, iar la începutul lunii martie şi-au unit destinele pentru totdeauna pe o plajă din America.

sursa:cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...