Mama Mariei Constantin nu mai ţine secretul! Femeia vorbeşte despre divorţul artistei: ”A lovit-o şi m-am dus şi am luat-o!”

Mama Mariei Constantin nu mai ţine secretul! Femeia vorbeşte despre divorţul artistei: ”A lovit-o şi m-am dus şi am luat-o!”

 

Secrete dure ies la iveală despre căsătoria Mariei Constantin! Mama artistei nu a mai putut tăcea şi a spus totul despre divorţul fiicei sale.

Maria Constantin nu a avut o viaţă liniştită alături de fostul soţ, însă acum şi-a găsit liniştea alături de Marcel Toader şi vrea să lase în spate trecutul.

Maria Constatin şi Marcel Toader
Maria Constatin şi Marcel Toader

Mama artistei a dezvăluit însă motivele care au dus la destrămarea primei căsnicii a acesteia. Femeia a spus că fostul soţ al acesteia a lovit-o, iar acela a fost momentul în care a decis să meargă şi s-o ia acasă.
Mama Mariei Constantin a spus că şi despre actualul soţ al fiicei sale, Marcel Toader, au existat zvonuri cum că ar fi fost violent cu femeile din viaţa lui, însă că până în prezent nu e cazul şi în relaţia cu fata ei.
„Am venit la Bucureşti, la copii, la Maria şi Marcel. Am unde să mă duc. Îmi place aici. Ginerele face bine. M-a primit cu mâncare bună. Marcel a împlinit 54 de ani. Maria face 30. Ginerele este mai în vârstă cu 5 ani ca mine. Nu mă înteresează. Nu stă cu buletinul pe masă. Important e să fie om. Nu mă interesează ce zice lumea. Şi între mine şi soţul meu au fost aproape 12 ani. Când mi-a zis că divorţează am zis să mai stea să mai discute. Există discuţii. Când m-a sunat să îmi zică că a lovit-o i-am zis să ia copilul şi mă duc să o iau. Eu nu prea am fost de acord cu căsătoria aia. Ea a fost încântată, s-a căsătorit, nu m-am băgat. Ea nu a vrut să îmi spună. Când mi-a zis că a lovit-o m-am dus şi am luat-o.  Şi despre Marcel s-a spus că a fost mai dur cu femeile. Dar până la acest moment nu.. Eu nu ascult ce se spune, decât ceea ce trăim”, a spus mama Mariei Constantin.

sursa:cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...